Lijsten

Of u nu een klassieke woning heeft met authentieke stijlelementen of een strak modern interieur, de juiste omlijsting voor uw kunst is voorhanden. Vele lijstsoorten in allerlei kleuren en uitvoeringen zijn op voorraad.

Modern, klassiek of tijdloos

In onze lijstenmakerij heeft u keuze uit verschillende stijlen handgemaakte lijsten. Van modern tot klassiek, van hout tot verguld. Het vergulden van een lijst vereist een speciale techniek, die in de loop der eeuwen nauwelijks is veranderd. Wij beheersen deze techniek tot in detail, zodat we uw lijst traditiegetrouw kunnen vergulden, verzilveren, verkoperen of verbronzen.

Alle lijsten worden in samenspraak met u gemaakt. Desgewenst kunt u zelf een lijst samenstellen qua kleur, profiel of ornamenten. Uitgangspunt is echter altijd om schilderij en omlijsting één geheel te laten vormen.

Deze hoge kwaliteit is er in elke gewenste stijl. Voor het behoud van kostbare werken op papier is er zogenaamd "museumglas" leverbaar, dat beschermt tegen het grootste gedeelte van de uv-straling.

Lijsten musea

Niet alleen voor thuissituaties, maar ook voor representatieve ontvangstruimten, galeries, de museale wereld en monumentale panden zijn er speciale toepassingen. Zoals lijsten in klassieke uitvoering, op handmatige en ambachtelijke manier vervaardigd in elke gewenste stijlperiode.

Al onze inlijstingen vinden plaats met zuurvrije materialen met het oog op het behoud van het werk en kunnen voorzien worden van uv-beschermende glassoorten.

Lijsten zakelijk

Elke werkplek moet een persoonlijk karakter hebben om je er blijvend prettig te kunnen voelen. Een wanddecoratie naar keuze kan daar een rol in spelen.

Een harmonieuze serie welgekozen en goed verzorgde ingelijste werken draagt bovendien bij aan de indruk die uw kantoor, vergaderzaal, spreek- of wachtruimte maakt op uw gast of cliënt.

Projectlijsten

Jan Gerritsen Inlijst-Studio heeft een jarenlange ervaring met het verzorgen van kunst en decoraties voor grote hotelketens, kantoorinrichters en interieursbouwers van cruiseschepen.

Het is mogelijk om in samenwerking met architecten of interieurontwerpers hotels, vakantieparken, wacht- of winkelruimtes te decoreren in aansluiting op uw huisstijl of huisstijlkleur. Lijsten kunnen in overleg zo worden gemaakt dat ze naadloos aansluiten bij de rest van het interieur.

jan gerritsen inlijst-studio | Perfectie in lijsten
Jan Gerritsen in de studio

Afspraak maken?

Voor een bezoek aan onze showroom of advies kunt u dagelijks (maandag t/m vrijdag) bij ons terecht tussen 10:00 en 17:00 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Zaterdag uitsluitend op afspraak.