Studio

Fascinatie voor nieuwe trends en topkwaliteit bepalen onze inlijstingen. Wij kiezen voor lijsten zoals die al meer dan honderd jaar op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Oude technieken en materialen worden daarbij nog steeds gebruikt om een optimaal resultaat te krijgen. Lijsten kunnen in opdracht worden gefineerd, gegraveerd, geornamenteerd en zelfs met de hand gesneden. Of het nu gaat om een 23 karaat edelmetalen lijst (goud, witgoud of platina) of een eenvoudig frame, elke gewenste stijl en (huis)kleur, van klassiek tot modern, is leverbaar.

Veelzijdig in lijsten

Het productieproces kan worden aangepast aan uw wensen. Door te werken met een scala aan tinten en diktes passepartout karton kan iedere inlijsting een persoonlijk karakter krijgen, waardoor de uitstraling van het in te lijsten werk wordt versterkt.

En uiteraard verzorgen we desgewenst duurzame, conserverende inlijstingen met uitsluitend zuurvrije materialen en uv-beschermende glassoorten zoals die ook in de museumwereld gebruikt worden.

jan gerritsen inlijst-studio | Perfectie in lijsten

Afspraak maken?

Voor het uitzoeken van lijsten heeft u de keuze uit een bezoek aan onze showroom of een bezoek op afspraak bij u thuis of op locatie. In beide gevallen nemen we de tijd voor u.