Reviews

Jan Gerritsen Inlijst-studio kan steunen op jarenlange ervaring en gaat altijd voor de beste kwaliteit en goede service. Lees hieronder de ervaringen van enkele van onze trouwe klanten.

“Sinds 2019 doet Jan Gerritsen al het inlijstwerk van mijn tekeningen, tot volle tevredenheid. Hij en zijn team leveren kwaliteit, service en uitstekend advies. Zo kom je het niet vaak meer tegen! Ik wil Jan Gerritsen dan ook van harte aanbevelen als een van de beste, zo niet het beste adres voor al uw lijstwerk!”

Stefan Bleekrode
www.stefanbleekrode.com

“Jan Gerritsen en natuurlijk Brian staan voor vakmanschap. Voor meedenken in het proces nemen zij dan ook de tijd. Ik ben zeer tevreden over de service en het advies wat zij geven. Ook al is het af en toe hollen of stilstaan … het komt altijd goed.”

Jolanda van Hattum
www.atelierludiek.com

Reeds ruim 25 jaar werkt onze galerie samen met Inlijststudio Jan Gerritsen.Reden voor deze langdurige samenwerking is de constante kwaliteit en uitstekende service die wordt geleverd. Naast het reguliere inlijstwerk dat altijd zeer vakkundig wordt uitgevoerd, wordt er door Jan en zijn team actief mee gedacht om constructieve oplossingen te vinden voor allerlei klant specifieke vragen. Daardoor is Inlijststudio Jan Gerritsen voor Chez-Moi Ton Schulten een echte samenwerkingspartner.

Christl Kottink, Chez Moi – Ton Schulten
tonschulten.nl

“Jan en Brian weten met hun vakwerk en ideeën echt iets toe te voegen aan het kunstwerk dat ze inlijsten en dat alles in een bijzonder prettige sfeer. Een aanrader!”

Eline van de Ridder
elinevanderidder.nl

“Je wordt op een prettige manier ontvangen en men neemt de tijd voor al je vragen. Er is ruime keuze aan prachtige lijsten voor elke beurs. Het eindproduct is altijd netjes verzorgd.”

Gallerie Molen van Orden
www.molenvanorden.nl

“Jan Gerritsen verzorgt al jaren naar tevredenheid al mijn inlijstwerk. Vriendelijkheid, goed advies en kwaliteit staan hoog bij dit bedrijf in het vaandel!”

Kees Blom
www.keesblom.nl

“Onze samenwerking met Inlijststudio Jan Gerritsen is prettig en professioneel. De kwaliteit van het inlijstwerk is uitstekend. Ook stellen we de persoonlijke betrokkenheid en het meedenken van Jan Gerritsen erg op prijs.”

Astrid Vroemisse, Galerie Annemiek Punt Ootmarsum
www.annemiekpunt.nl

“Al vele jaren laat ik naar grote tevredenheid mijn lijsten vervaardigen door inlijststudio Jan Gerritsen. Er wordt accuraat gewerkt en het eindproduct ziet er zeer verzorgd uit. Ik beveel hen dan ook van harte bij u aan.”

Marius van Dokkum, kunstschilder en illustrator
www.mariusvandokkum.nl

“Jan Gerritsen Inlijst-studio te Apeldoorn staat garant voor kwaliteit. Met veel passie en uiterste zorg en voor het kunstwerk lijsten zij alles tip top in. Ze gebruiken alleen de beste materialen die er te krijgen zijn.”

“Jan Gerritsen staat voor vakmanschap, professionaliteit, open contact, meedenken, gedurfde inlijstingen en een passende prijs – kwaliteitverhouding. Daarom is Jan Gerritsen al jaren de lijstenmaker voor mijn werk en nog steeds naar volle tevredenheid.”

Lia van der Burgt, Atelier 33
www.atelier33.nl

“Met veel tevredenheid doen we al jaren goede zaken met Jan Gerritsen. Hij is vakbekwaam en levert zijn producten zorgvuldig af.”

Erik Geytenbeek, Galerie De Vink
schoonheimendevink.nl

“Vakkundig advies over lijsten, passe partout en verdere afwerking.”

Arthur Batenburg Fotografie
www.arthurbatenburg.nl/

“Klantvriendelijk en zeer goede kwaliteit.”

Loes van Delft
www.loesvandelft.com

jan gerritsen inlijst-studio | Perfectie in lijsten
Jan Gerritsen in de studio

Afspraak maken?

Voor een bezoek aan onze showroom of advies kunt u dagelijks (maandag t/m vrijdag) bij ons terecht tussen 10:00 en 17:00 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Zaterdag uitsluitend op afspraak.